Ontwerp

Heeft u een wens voor uw tuin? Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis of bij uw bedrijf om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. 

Allereerst inventariseren we de wensen en bekijken we de mogelijkheden. Samen met de klant worden creatieve oplossingen en plannen voor de tuin bedacht. Een goed ontwerp met goed overleg is de basis voor een goede uitvoering en zo krijgt u ook echt wat u verwacht.

Rood Groenservice werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede constructies. Hierdoor wordt kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd. Nadat alle materialen zijn uitgezocht en de offerte is goedgekeurd, kunnen we starten met de aanleg van de tuin.

Naast een volledig ontwerp richten wij ons ook op renovaties en bestratings- of beplantingsplannen. Met een herinrichting en aanvullingen op uw bestaande tuin kan er een volledig nieuwe sfeer ontstaan en ziet alles er weer als nieuw uit. 

Door de kleinschaligheid van Rood Groenservice krijgt u veel persoonlijke aandacht en zult u gedurende het proces contact hebben met dezelfde contactpersoon.